Freen & Co

De meest uiteenlopende klanten zijn vertegenwoordigd bij Freen & Co B.V. Van horeca tot uitgeverijen; van automobielbedrijven tot ontwerpbureaus en van medici tot mensen uit de detailhandel.

Verder besteden wij zeer veel aandacht aan de zogenaamde zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) en starters. Uiteraard kunnen ook particulieren voor hun aangifte bij ons terecht.

De diversiteit van de dienstverlening kan zich meten met die van de klantenkring: administratie (ook ter plekke); advisering bij overname of verkoop; liquiditeitsprognoses; jaarrekeningen; automatiseringsprojecten; loonverwerking; aangiftes inkomstenbelasting; omzet- en loonbelasting of vennootschapsbelasting. Kortom het hele financiƫle en fiscale traject.

Groei

Freen & Co B.V. blijft groeien en om die reden zijn we inmiddels een aantal maal verhuisd naar een groter pand. Van de Groothandelsmarkt naar de Stadhouderskade en nu aan het Oosterpark in een monumentaal pand van ruim 130 jaar oud met een bijzondere inrichting.

Van een eenmanszaak in 1952 naar een kantoor van ruim 10 medewerkers nu. Freen & Co. B.V. heeft de afgelopen jaren een eerbiedwaardige groei doorgemaakt.

Neem contact met ons op Over onze tarievenDaarom Freen & Co

  • check Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • check Ideaal voor starters
  • check Altijd de juiste expertise
  • check Eenvoudige financiële beloning