Over Freen & Co

Wij zijn een professioneel en dynamisch administratie- en belastingadvieskantoor in Amsterdam Oost.

Met onze mix van talentvolle en ervaren medewerkers verzorgen wij uw administratie en belastingaangiften. Wij spreken de taal van de ondernemer en voegen daar een persoonlijke ’touch’ aan toe.

 

De meest uiteenlopende klanten zijn vertegenwoordigd bij Freen & Co B.V.; van horeca tot uitgeverijen, van automobielbedrijven tot ontwerpbureaus en van medici tot mensen uit de detailhandel.

Verder besteden wij zeer veel aandacht aan de zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers) en starters. Uiteraard kunnen ook particulieren voor hun aangifte bij ons terecht.

ONS TEAM

Nathalie

Justin

Nick

Ingrid

Margreth

Justin

Joey

Zakaria

Yara

Paul

Marouan

Younes

HISTORIE

Freen & Co B.V. is gestart als eenmanszaak door de heer Freen in 1952 op de Groothandelsmarkt, vervolgens doorgegroeid naar de Stadhouderskade en inmiddels sinds 2006 aan het Oosterpark, in een monumentaal pand van ruim 130 jaar oud met een bijzondere inrichting.

Na elf jaar loondienst is Mario sinds 2019 doorgegroeid tot eigenaar, als opvolger van drie generaties van de familie Freen en oud mede-eigenaar Thijs Lenting. Sindsdien is er veel gebeurd op personeels- en automatiseringsvlak om de continuïteit van het kantoor te waarborgen.

TARIEVEN

Net als u houden wij niet van financiële verrassingen. Wat onze tarieven betreft kunnen we daarom dan ook helder zijn.

Wij maken vaste prijsafspraken, liefst in de vorm van een abonnementstarief die we vooraf met u bespreken. Hierdoor is er transparantie en zijn er geen onverwachte kosten.

 

Adres

Oosterpark 77/78,
1092 AT, Amsterdam

Telefoonnummer

T 020 – 672 0 276